Presentació 2015

Les Jornades Internacionals de Dones liderant les TIC volen ser la culminació d’una dècada de treball de l’Associació Dones en Xarxa, en pro de l’ús de la tecnología com una gran oportunitat per a les dones tant en l’àmbit personal com social i professional.

En aquests deu anys la tecnologia i la societat han canviat a un ritme de vertigen. L’activitat de Dones en Xarxa s’ha anat adequant a les necessitats socials que s’anaven detectant: alfabetització digital, generació de continguts digitals, posicionament personal, professional o com a entitat a la xarxa, recerca de feina, generació de networking, desenvolupant projectes com: “Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes”, el festival audiovisual “Femitic”, el projecte de recerca laboral “DexLabore” o “Còctels & Blocs”, entre d’altres.

Convidem com a ponents, a dones “d’èxit” en el món de la tecnologia, perquè a través de les seves experiències i projectes ajudin a que surti el millor d’elles. Perquè SI ELLES COMPARTEIXEN EL SEU CONEIXEMENT, PROMOUREM TALENT, INNOVACIÓ.

En la setmana que Barcelona acull l’Smart City Expo i està totalment sensibilitzada amb les oportunitats que aporta la tecnologia, per donar un pas més enllà i visualitzar les oportunitats que genera específicament a les dones, donar a conèixer la visió i opinió i aprofitar per crear amb aquestes jornades, un espai més social, on es reivindiqui el paper de les dones i s’animi a les dones de Barcelona a aprofitar aquestes oportunitats i a crear-ne de noves, i a superar dificultats, com bé descriu l’eslògan de les jornades:
COMPARTIM CONEIXEMENT, GENEREM INNOVACIÓ.

-->