Crònica Taula 2- Ètica i intel·ligència artificial

Montserrat PardoAquesta taula sobre ètica i intel·ligència artificial, es va iniciar amb una conferència per part de Montserrat Pardo, Relacions institucionals de Microsoft Ibérica, on va destacar la importància dels valors i l’ètica al llarg del nostre camí. Concretament, l’autoconfiança en una mateixa “no hem de tenir por a afrontar riscos i equivocarnos, caure i tornar ha aixecar-se” va afirmar.

Estem en una quarta revolució industrial, la transformació digital, i es que tenim una gran capacitat de computar dades a través de la intel·ligència artificial. És per això que ens va presentar el llibre : The Future Computed que tracta sobre els reptes i les oportunitats per adaptar-nos a aquest futur.

Posteriorment, Ana Aldea, directora de DataSocial, li va preguntar sobre què és el que podem fer per a que hi hagi més dones STEM, Montserrat Pardo va contestar “ hem de canviar la forma com comuniquem, sobretot el nostre llenguatge, hem de canviar el nostres patrons inconscients i no només a les nenes sinó també als nens, hi ha d’haver corresponsabilitat.”

-->