Crònica Taula 1- El talent de les dones en el sector de les TIC


Carmen Muñoz WOMANLIDERTICCarmen Muñoz-Dormoy, directora general de
CITELUM, especialitzada en smart cities i en infraestructures urbanes, va asegurar “jo vull tenir el millor talent a la meva empresa i el talent no entén de sexes”.

La ponència sobre el talent de les dones en el sector de les TIC es va iniciar amb la contextualització de la situació de les dones en el sector, només un 15% de dones estan estudiant enginyeria i no millora la xifra en relació als càrrecs de directives en les companyies.

Va explicar la forma amb la qual es pot tenir millor presència de les dones en el món empresarial “Lluitar i denunciar les discriminacions respectant l’àmbit legal. Educar i acompanyar per evitar estereotips de gènere, però sobretot, fer un pas endavant i actuar”

Per finalitzar va explicar les seves pròpies experiencia laborals “la meva carrera l’he construït acceptant llocs que ningú volia, us heu d’atrevir a escollir càrrecs que ningú vol però sobretot és molt important que les dones ens ajudem entre nosaltres per no caure en estereotips.”

-->