Crònica Benvinguda WOMANLIDERTIC 2018

Lourdes Muñoz

En el context del Smart City Expo World Congress, on el 80% dels participants són homes i en el marc de l’esclat del moviment feminista del 8 de març, seguim creant aquest esdeveniment per donar veu a les dones directives que són líders en el sector de les TIC.

Lourdes Muñoz Santamaría presidenta de Dones en xarxa, va donar la benvinguda al IV WOMANLIDERTIC on va fer referència a la importància de les xarxes: “La discriminació de la dona es troba a tot el món, es percep més directament gràcies a les xarxa. L’activisme passa a les xarxes” afirmava Lourdes Muñoz.

A més, va donar especial importància als últims fets que van succeir sobre l’ús de les dades personals a les xarxes socials i va afirmar que “ Jo sóc una ciberoptimista veig amb certa inquietud, que una part de la societat percep les xarxes de forma negativa, cal que hi hagi un debat públic i social sobre les oportunitats i les regles ètiques de certes tecnològies.”

Por aquesta raó es necessari la organització d’esdeveniments on les dones siguin les protagonistes del canvi en l’àmbit de les TIC i on es desenvolupin sinergies entre elles.

 

-->