Teresa Mòdol Deltell Ponent Taula 3 “L’impacte de les TIC a les enginyeries”

Teresa mòdolEnginyera de camins, canals i ports per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha desenvolupat la seva carrera professional a l’empresa privada, concretament a Dragados i  participa en molts projectes de construcció d’obra pública, entre d’altres: la plaça de Les Glòries de Barcelona, la línia 4 del metro de Barcelona, l’Eix Transversal, l’Autovia del Baix Llobregat, variant de la carretera nacional a Montblanc, primer tram de l’AVE a Catalunya, ampliació del Moll Sud del Port de Barcelona…; amb diferents càrrecs des de cap de producció, cap d’oficina tècnica, cap d’obra, cap de grup d’obres i directora de contractació. Posteriorment va passar al món de les concessions d’infraestructures amb l’empresa Iridium i actualment és Directora Tècnica de dues concessions de la Línia 9 del Metro de Barcelona, sent responsable de la construcció de 28 estacions d’aquesta.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/teresa-mòdol-deltell-67b1bb11/

-->