Taula 3 – L’Impacte de les TIC en les Enginyeries

La disrupció de les TIC ha provocat una tercera revolució industrial i un canvi a la societat xarxa. Aquest canvi ha impactat en totes les professions, disciplines i en el futur del treball. Les enginyeries i les tecnologies sempre han anat de la mà. Aquesta taula planteja com aquest impacte de les TIC està canviant el conjunt de les enginyeries, aguditzant cada cop més, la seva relació.

El pròxim dijous 15 de novembre de 2018 comptarem amb la taula L’Impacte de les Tic en les Enginyeries, on es posarà sobre la taula tot aquest conjunt de canvis, taula programada a les 12.00 del matí.

La taula és coordinada per Anna M. Sánchez Granados, ITimes Advisers, enginyera en Telecomunicacions, Enginyera Tècnica en Equips Electrònics i Executive Màster en Administració Pública. Amb més de 20 anys d’experiència en la coordinació d’accions per al foment de la cooperació Universitat-Empresa, està liderant un nou projecte empresarial, focalitzat en l’assessoria per a la Gestió Estratègica de la Innovació en organitzacions públiques com a privades. La taula serà configurada per quatre excel·lents ponents més. Núria Espuny Salvador, directora general de Transparència i Dades Obertes, Marta Ruiz Costa-Jussà, Investigadora Ramón y Cajal a la Universitat Politècnica de Catalunya, Teresa Modol, Cap de Grup d’Obres en Dragados i Judith Tello, Professora, enginyera industrial i vocal a SCT (Societat Catalana de la Tecnologia).

Aquestes cinc referents del sector de les enginyeries seran les protagonistes que lideraran el debat per resoldre les qüestions relacionades amb les TIC en la indústria tecnològica. Com es relacionen entre elles? Com les enginyeries impacten en les TIC?

-->