Taula 1 – El talent les Dones a l’àmbit digital

Taula 1

Aquest dijous 15 de novembre de 2018 a les 10:00 h comptarem amb la conferència sobre el talent de les dones en l’àmbit digital que presentarà Carmen Munoz-Domoy, CEO de CITELUM, empresa especialitzada en l’àrea dels serveis energètics.

Aquesta conferència té com a objectiu promoure la feminització de les professionals d’enginyeria i tecnologia, mostrant exemples sobre dones que lideren projectes i emprenedores del sector com també dels mateixos projectes desenvolupats per Carmen Munoz-Domoy.

Amb la revolució digital, les noves incorporacions de directives i l’increment de les dones estudiant en el sector de les TIC on ha sorgit una irrupció en l’àmbit tecnològic. Malgrat això, encara existeixen moltes barreres de gènere i prejudicis associats a dones professionals del sector que impedeixen el desenvolupament d’aquest.

Per això, es donarà importància de la incorporació de les dones a l’àmbit digital i sobre el tipus d’accions que s’han de promoure per a millorar la situació actual.

Twitter: @munozdormoy

-->