XXVI Coctels&Net Especial #WomanLiderTIC

XXVI Coctels&Net

INSCRIU-TE ARA!!

Aquesta edició especial de Coctels&Net recullirà idees moments i continguts destacables de totes les trobades del C&N del darrer any.

Una trobada de totes les participants dels Coctels&Net. Diferents ponents, participants i impulsores destacaran les idees, els consells i els aprenentatges que hem tingut durant les diferents edicions de C&N.

Aquest esdeveniment de networking servirà com a acomiadament de les jornades Internacional de Dones liderant les TIC, amb totes les participants de womanlidertic i les dones que ens acompanyen habitualment en el C&N en una trobada especial per a fer xarxa entre les dones.

Després de la presentació del Decàleg d’aquesta edició de #WomanLiderTIC travesserem el carrer i anirem al Milano Coctail Bar on per a finalitzar les jornades, tindrà lloc aquesta edició especial a les 18:15h.

Entre altres intervendran Lourdes Muñoz, Reyes Montiel, Judith Vives i Patricia Fernandez.

Si no has pogut assistir a les diferents taules temàtiques de #WomanLiderTIC, apropa’t a la festa de cloenda i registra’t per participar-hi.

T’hi esperem!!

-->