Núria Espuny Salvadó Ponent Taula 3: “L’impacte de les TIC a les enginyeries”

La Núria Espuny és enginyera tècnica en Telecomunicacions i enginyera superior en Electrònica per la Universitat Ramon Llull. A més, posseeix un Postgrau en “Govern i Gestió Pública a la Societat de la Informació: e-Govern”
Després d’una etapa en el sector privat, ha desenvolupat la seva carrera professional a la Generalitat de Catalunya en diversos càrrecs de gestió i direcció. Amb més de 20 anys d’experiència en els àmbits de xarxes informàtiques, telecomunicacions, sistemes d’informació, administració electrònica, simplificació de processos i govern obert, actualment és la Directora general de Transparència i Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/núria-…
Twitter: @NuriaEspuny

-->