Rosa Paradell, Ambaixadora de les Quartes Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. #WomanLiderTIC

Rosa Paradell és enginyera de telecomunicacions amb un grau en economia i màster en enginyeria energètica.

Després de més de deu anys treballant com a operadora de telecomunicacions, va començar a treballar aplicant la informàtica a serveis urbans i d’eficàcia energètica, projectes que van començar a conèixer-se com a Smart Cities.

Ha impulsat el sector de les Smart Cities treballant com a directora de la Smart City Expo World Congress a l’edició de 2013 i també en altres projectes, com el Smart City Business Institute.

Després d’un temps, ha tornat a les responsabilitats tecnològiques exercint com a Mànager d’IoT and Smart Cities Innovation Business a la fundació sense ànim de lucre i2CAt, un centre d’investigació i innovació que fomenta activitats I+D+I en arquitectures avançades d’Internet, aplicacions i serveis.

Twitter: @rosaparadell
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rparadell/

-->