Emma Giné, Ambaixadora de les Quartes Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. #WomanLiderTIC

Emma GinéEmma Giné (@emmaginepro) és consultora de comunicació i estratègia digital, amb més de quinze anys d’experiència treballant en agències de comunicació, empreses privades, institucions públiques i entitats culturals.

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, té dos postgraus en Social Media Management, Content Management i Community Management, amb els quals va completar la seva formació seguint la seva passió pel món digital i les possibilitats que aquest obre a la comunicació.

Està especialitzada en disseny, desenvolupament i implementació de plans estratègics digitals i en la creació de continguts de marca per als diferents mitjans socials.

 

Twitter: @emmaginepro

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/emmagine

 

-->