Diana Daniels, Ambaixadora de les Quartes Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. #WomanLiderTIC

Diana DanielsDiana Daniels és la CEO i fundadora de Tinkerlink, un mercat social per ajudar les comunitats a aconseguir treballs i ingressos. La seva app de referència es proposa ajudar a incloure en la revolució dels diners mòbil a qui queda exclòs.

Diana porta més de 15 anys en posicions directives dins la indústria de les telecomunicacions. Va fundar Cronos Group, proveïdor internacional de serveis avançats de veu i dades, oferint qualitat de servei i rendiment de xarxa superiors a empreses i companyies teleoperadores a través de la seva pròpia xarxa directa i de col·laboracions estratègiques. Prèviament Diana va ostentar el càrrec de vicepresidenta en Marcatel, operadora amb base a Mèxic, adquirint capacitats de interconnectivitat amb Llatinoamèrica, Europa, Àsia i Àfrica. Va dirigir l’adquisició de dues de les majors companyies de targetes de trucada als EUA (STI i Epaña). Va formar part del First International Team a iBasis, l’operadora pionera a VoIP al món, recentment adquirida per KPN. Diana va acabar aquest estiu el seu Executive Program a Stanford.

Twitter: @dianadaniels 

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dianadaniels

-->