Anna Majó, Ambaixadora de les Quartes Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. #WomanLiderTIC

Anna MajóLiderant la innovació digital a l’Ajuntament de Barcelona. Disseny i implementació de l’Estratègia d’Innovació Digital de Barcelona i les seves Polítiques. Preparar, gestionar, coordinar i orientar la implementació de l’estratègia, i articular i assessorar transversalment en matèria d’innovació entre les diferents àrees de l’Ajuntament, en temes com: economia digital, innovació social digital i innovació cívica, laboratoris d’innovació i contractació pública innovadora . I també vinculada a Digital Democracy, Digital Transformation en el sector públic, Smart City i Data City Strategy, entre d’altres.

Amb experiència en innovació en ciutats (tecnologia / social / urbà / govern), promoció econòmica, associació públic-privada i gestió del canvi. Amb antecedents i experiència en consultoria estratègica i de gestió de canvis, promoció econòmica i innovació – emprenedoria, clústers, tecnologia / innovació social / urbana, etc., comunicació, representació institucional i associació publicoprivada. Tant local com internacional. Amb experiència en institucions privades, públiques, governamentals i educatives (ACCENTURE, EUROPSTAT, UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA, 22 @ BARCELONA i L’AJUNTAMENT DE BARCELONA).

Enginyera Industrial amb Màster en Administració d’Empreses i Màster en Gestió de la Comunicació

 

Twitter: @ANNA_MAJO

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gemma-b…

-->