Renee Jimenez, ponent de la Taula 3 “Dones emprenedores Mobile”

Rennee Jimenez és Programme Lead de MWC Barcelona, l’esdeveniment de major rellevància del sector mòbil en l’àmbit global, organitzat per GSMA. Des del seu càrrec, lidera diversos equips per a aquest gran punt de trobada de la indústria celebrat a Barcelona, la Mobile World Capital.

Va començar en GSMA com a Marcomms Manager de GSMA Mobile World Capital Barcelona, contribuint a l’impacte dels seus projectes i desenvolupant una extensa experiència al sector públic i privat, en col·laboració amb socis fundadors i col·laboradors al voltant de Barcelona, Catalunya i Espanya.

Renee és una persona compromesa amb la diversitat i la igualtat de gènere al sector mòbil i tecnològic i ha co-liderat la creació del programa de GSMA Woman4Tech, un programa de gran èxit dirigit a reduir la persistent bretcha de gènere que existeix actualment al sector i donant suport al lideratge de les dones a l’era digital.

Abans d’incorporar-se al GSMA va estar 15 anys exercint en el camp del màrqueting i la comunicació, a més de ser sòcia fundadora de la startup Coniq, CMR líder a Europa i proveïdor de fidelització a la venta al por menor. Renee ha realitzat els seus estudis a Rochester Institute of Technology i és a més MBA-MIM per ESADE.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/reneeji…

Twitter: https://twitter.com/reneebcn?lang=es

-->