Laura Fernànez, ponent de la Taula 2: “Tendències TIC”

Laura és CEO i co-fundadora de FutureFunded: la nova generació de dones en la tecnologia, la primera i única plataforma de crowdfunding que facilita tots els recursos necessaris per inserir a dones en el sector tecnològic. A FutureFunded construeixen nous canals de comunicació entre escoles tecnològiques especialitzades, empreses en cerca d’aquests perfils professionals i de talent femení.

Prèviament a aquest projecte, Laura ha format part durant 4 anys de la creació d’una de les comunitats creatives, col·laboratives i tecnològiques de Barcelona: Makers of Barcelona. També ha dissenyat i dirigit Youngfish, un programa per a joves a partir del qual desenvolupen un projecte vinculat a un repte social.

Fa de curadora tecnològica per a clients com La Caixa i MIRA Festival. És mentora de joves emprenedors (Atípics, La Comunificadora) i professora convidada en temes d’innovació social per a Toulouse Business School i la UB.

Duu a terme processos de disseny i de facilitació amb empreses per a acompanyar-les en la seva innovació interna (Solunion, Chiesi, …).

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/laurafg1/

-->