Últims dies per inscriure’t a #Womanlidertic 2017

               Eventbrite - Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las TIC #WomanLiderTic 2017

Faltan pocs dies per a que es tanquin les inscripcions per aquestes III Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. Des de Dones en Xarxa organitzem #womanlidertic per promoure i visibilitzar el talent de les dones a l’àmbit Digital, coincidint amb la celebració de l’Smart City Expo a Barcelona.

Volem reunir el coneixement i l’experiència de dones que estan liderant projectes tecnològics sobre l’evolució i reptes de la societat en xarxa i l’economia digital per promoure el talent de les dones en el camp de les tecnologies.

Fes un forat doncs a la teva agenda, i acompanya’ns el proper dijous dia 16 de novembre. Inscriu-te perque si no… et trobarem a faltar! 🙂

Eventbrite - Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las TIC #WomanLiderTic 2017

-->