Qui fa possible #Womanlidertic 2017?

S’apropen les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC i no podem tampoc oblidar de mostrar el nostre agraïment a les institucions, empreses i mitjans de comunicació que han col·laborat amb nosaltres, i sense les quals aquest esdeveniment no seria possible.

Pel seu compromís amb l’empoderament de les dones al sector TIC, volem donar les gràcies a Mobile World Capital GSMA, Barcelona Activa, Diputació de Barcelona i Microsoft, que participen a #WomanLiderTIC com a Sponsors Plata i a NAE com a sponsor Bronze.

Finalment, no ens podem oblidar dels nostres Col·laboradors, ElPeriodico, Punt TIC , Smart City Expo i Ctecno, ni del suport institucional de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

A totes elles, moltes gràcies!

Inscriu-te ara!

-->