Gemma Batlle, ponent de la Taula 4: “Smart City”

Gemma Batlle és responsable de mercat TIC i sector públic a Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya) i membre de la junta directiva Cluster Digital de Catalunya. Enginyera de Telecomunicacions de la Salle, MBA per BES La Salle, Universitat Ramon Llull de Barcelona i Postgrau d’automatització i control d’edificis per a BES La Salle.

Els seus esforços actuals es dirigeixen cap a l’establiment de patrons de col·laboració entre empreses de base tecnològica per a promoure i crear idees i projectes innovadors per al sector TIC i administracions públiques.

Prèviament ha treballat com a cap de desenvolupament de negoci de La Salle Parc d’Innovació, responsable d’identificar les diferents àrees de coneixement i innovació per prosseguir la col·laboració entre empreses. Anteriorment, va treballar com a coordinadora a l’Àrea d’Innovació Tecnològica en Edificació, a La Salle URL: divisió de Transferències de Tecnologia.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gemma-b…

Twitter: https://twitter.com/gemmabatlle

-->