Sonia Recasens

recasens-i-alsina-soniaSonia Recasens serà ponent de la taula “Dones Liderant Smart Cities i Governs Oberts”

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona amb l’especialitat d’Empresa l’any 1994. L’any 1998 realitza el curs Extensió Universitària sobre “Contractes i Serveis Públics” organitzat pel Departament de Dret Administratiu i Dret Processal de la Universitat de Dret de Barcelona. Els anys 2001-2002 realitza el Postgrau en “Direcció d’empreses hoteleres” impartit per l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme CETT-Universitat de Barcelona. El curs 2010-2011 realitza el Postgrau d’IESE de “Programa de liderazgo para la gestión pública”.

Militant d’Unió Democràtica de Catalunya des de l’any 1992 ostenta diferents càrrecs amb responsabilitat. L’any 1999 és escollida Regidora de la ciutat de Barcelona, responsabilitat que exerceix fins a l’actualitat. Del 1999 al 2003 és Consellera Metropolitana de l’Entitat Metropolitana del Transport i des de l’any 2003 i fins 2011, Consellera Metropolitana i Portaveu de l’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i Tractament de Residus. Actualment ostenta en el Govern el càrrec de Vicepresidenta de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Des de l’ 1 de juliol de 2011 és la Segona Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona de l’Àrea d’Economia, Empresa i Ocupació, i Presidenta de l’Institut Municipal d’Hisenda i de les empreses municipals Barcelona Serveis Municipals (B:SM), Barcelona Activa i Mercabarna.

Des de el 13 de juny de 2015 és Regidora-Portaveu Adjunta del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona i Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona.

Twitter: @sonia_recasens

-->