Nahir Castro

nahir-castro-guerrero-accenture-madrid-colorNahir Castro, mentora a l’Accenture Mentoring Lunch.

Nahir és Senior Manager d’Accenture Digital en l’àrea de Delivery Analytics amb més de 13 anys d’experiència en el món de la consultoria entemes d’Analytics i arquitectura de dades, és líder de projectes en l’àmbit mundial i internacional. Actualment lidera un projecte en l’àmbit del govern i qualitat de les dades i la definició d’una plataforma futura en l’àmbit d’analytics per a una empresa catalana i donant suport a un client del sector de viatges en la definició de l’estratègia de visualització de dades analítiques per a àrees financeres i de Sales & Marketing a Palma de Mallorca.

La consultoria no li permet avorrir-se, cada dia és diferent i l’aprenentatge és part del seu dia a dia. Considera que li han donat l’oportunitat de conèixer a moltes persones interessants i d’adaptar la seva carrera a les tendències que han sorgit, pel que aquest dinamisme li resulta molt atractiu. Li encanta viatjar i gaudir de la naturalesa, la bona taula, una ruta de senderisme maca i els moments amb la familia.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nahir-castro-guerrero-5128811a

-->