Montserrat Pardo, ponent de la Taula 2: “Tendències TIC”

montserrat-pardo

Montserrat Pardo és Llicenciada en Direcció i Administració d’Empresas per l’European School of Management ESCP. Compta a més amb les titulacions de Diplôme Grande Ecole de Commerce (França), European Master in Management (Regne Unit) i Diplom Kauffrau (Alemanya).

Experta en Economia de les Telecomunicacions per la Universitat Carles II i Experta en Gestió del Coneixement i Capital Intelectual per INSEAD. El 2008 va ser escollida Alumni of the Year a la seva escola de negocis ESCP.

Montserrat Pardo ha dedicat els últims 19 anys de la seva carrera professional a les TIC. Es va incorporar a Microsoft Ibèrica l’any 2006 com a gerent de Relacions Institucionals. Anteriorment i durant 7 anys va ocupar distintes posicions a la seu del Grup Telefònica (Madrid) essent la seva última responsabilitat la de Gerent de Relacions Institucionals a la Direcció General de Marketing, Comunicació i Relacions Institucionals a la Direcció General de Marketing, Comunicació i Relacions Institucionals on va coordinar les distintes unitats de negoci i els països on operava el Grup Telefònica. A tal companyia es va incorporar després de la seva etapa com Analista d’Intel·ligència Competitiva a RETEVISIÓN (Barcelona).

Prèviament va tenir diverses responsabilitats al GRUP PUIG (Barcelona), AEG (Frankfurt), CONSULTING GB (Canterbury) y GRUPO VALEO (París-Barcelona).

Té domini parlat i escrit de castellà, anglès, francès, alemany, català i euskera.

Montserrat va néixer a Barcelona, ha viscut, estudiat i treballat a diverses ciutats europees com París, Oxford, Canterbury, Frankfurt, Berlín, Barcelona, Madrid i Bilbao.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/montser…

-->