Carme Gibert

foto-carmeCarme Gibert, moderadora de la taula “La mirada de les dones a les tendencies TIC”

Carme Gibert Valls (Barcelona, 1968) Llicenciada en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques i Sociologia (UAB) i experta en Comunicació Política i Comunicació institucional. Va ser Cap del Gabinet de l’Alcalde de Barcelona entre 2006 i 2011 i Directora de Comunicació corporativa RBA Edipress (2011-2012). També és Postgrau en Management de Xarxes Socials, Màster en Direcció de Comunicació i Gestió d’Empreses (Instituto d’Empresa i DirCom Catalunya) i Gerent de la Fundació d’empreses i professionals de les TIC CTecno (2012-2014). Actualment és Responsable de Programes, Campanyes, Comunicació i Educació Viària de la Fundació RACC.

Twitter: @CarmeGibert

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/carmegibertvalls

-->