Nagore de los Ríos, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

nagore-de-los-rios

Experta en comunicació, dades, transparència i govern obert, ha donat suport a moltes institucions i organitzacions per a acompanyar-les en les seves polítiques open i smart: sempre amb l’objectiu d’involucrar als consumidors, la ciutadania, als emprenedors, a les empreses, als clients, als periodistes i a la societat civil. Ha fundat la primera plataforma de Govern Obert de parla hispana (Irekia) i treballat com a consultora sènior a World Bank.

En general, el seu treball es divideix en l’àmbit d’allò privat i d’allò públic. En relació al primer, ajuda a les empreses, marques o emprenedors a conèixer els seus objectius i amb qui es deuen relacionar per a aconseguir-los i a dissenyar la seva estratègia i pla de comunicació per tal que puguin complir-los. Utilitza per fer-ho la seva pròpia ferramenta: Outreach Tool, una metodologia que ha desenvolupat de forma oberta i col·laborativa. En l’àmbit públic, Nagore acompanya a institucions i organismes en els seus processos d’implementació de polítiques open i de transparència.

Es periodista de formació i ha exercit tal professió des dels serveis informàtics de diversos mitjans i gabinets. Va liderar alguna de les primeres campanyes de comunicació digital i va fundar la primera plataforma de govern obert quan era la directa de Govern Obert i Comunicació a Internet al Govern Vasc.

Es va formar en direcció d’empresa i va augmentar els seus coneixements en màrqueting i comunicació, en big data i business inteligence, va llençar una start-ups tecnològica, col·labora en diversos projectes creatius i des del 2013 és consultora Senior del Banc Mundial, tasca que combina amb la seva pròpia consultoria.

Twitter: @Nagodelos

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nagoredelosrios

-->