Isabel Vacas Páez

isabel-vacas-paezIsabel Vacas Páez és mentora a l’Accenture Metoring Lunch

Mànager en Digital Analytics i lead de Digital Women Iberia. Va començar en Accenture després de finalitzar els seus estudis d’Ingenyeria de Telecomunicacions, i en aquests quasi 11 anys ha anat creixent i desenvolupant-se en múltiples àmbits i capacitats. Principalment ha treballat en l’àrea de Business Analytics, encarregant-se de la gestió de projectes per a la consolidació de dades en Finances, Controlling, Compres, Estretègia, Planificació de Programes, etc. i a través d’aquestes dades, aportar intel·ligència de negoci, definint l’estretègia de consum d’informació i visualització. El seu últim client ha estat en el sector aeroespacial a Múnich, però també ha tingut l’oportunitat de treballar a Holanda, Itàlia, Sud-àfrica i França.

La seva passió és aprendre i superar-se dia a dia, tant a escala professional com personal. Va acabar la carrera professional de Dansa, es va certificar en PPSM i ha iniciat la d’Administració d’Empreses i per suposar viatjar, treballar i viure en altres països li han aportat moltíssimes experiències.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/isabelvacaspaez

-->