Virginia Pérez Alonso

virginia-perez-alonsoVirginia Pérez Alonso serà ponent a la taula “Mujeres comunicando en la red”

Centrada en promoure la transformació digital ordenada i amb sentit en redaccions i en processos de generació d’informació. Enfocada en connectar audiències i informació a través de noves eines i diferents maneres de construir històries periodístiques. Experimentada en transicions digitals i en equilibrar la convivència de nous i antics suports informatius.

Va treballar al 20 minutos com a cap de la secció Cultura, com a redactora cap de participació, com a directora adjunta i com a vicedirectora. També va ser adjunta al director per a l’àrea digital en EL MUNDO. Actualment és membre de la Junta Executiva a l’International Press Institute i adjunta a la directora al Público.

Twitter: @Virginiapalonso

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/virginiaperezalonso

-->