Gemma Muñoz

gemma-munozGemma Muñoz serà ponent a la taula “Mujeres comunicando en la red”

Dedicada a l’analítica web des de 20014, el seu blog és inclòs per Avinash Kaushik en 2009 dins el seu Top 10 de blogs relacionats amb l’analítica web. És la CEO de El arte de medir.

És ponent habitual d’esdeveniments relacionats amb el món d’internet;  des de 2012 també en esdeveniments internacionals. ViceChair a Espanya d’I-COM des d’abril 2016. Ha escrit llibres com “Analítica web en una setmana” (Gestión 2000, 2012), “L’art de mesurar” (Profit, 2011) i “Mètriques i màrqueting” (Esic, 2010). És directora del primer màster en castellà en analítica web a Kschool i ponent habitual en esdeveniments relacionats amb el món de les dades i la tecnologia. Ha estat anomenada a l’octubre del 2012 com una de les 100 dones líders a Espanya en la categoria d’emprenedores i innovadores per Mujeres&Cia (www.lastop100.com). És l’única espanyola que ha arribat a ser finalista als premis de la Digital Analytics Association en la categoria de Web Analitycs Rising Star. Des de juny del 2013, és speaker oficial de Google via Cardinal Path per a Espanya i LATAM. 

Twitter: @sorprendida

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sorprendida

-->