Doris Casares

doris-casaresDoris Casares serà ponent a la taula “Mujeres comunicando en la red”

Doris es va incorporar a Medicines for Europe com a directora de comunicació el 2014. Entre els seus projectes més recents destaca el rebranding i la digitalització d’EGA (European Generic Medicines Association) a Medicines for Europe durant 2015-2016 i els seus workshops a nivell internacional en social media i eHealth “Connecting the Dots, Accessing Patients” així com tweetups amb e-pacients i amb l’equip directiu de Medicines for Europe. Actualment lidera l’estratègia de comunicació de Medicines for Europe i forma part de l’equip de comunicació de la patronal a nivell mundial IGBA (International Generic and Biosimilar Medicines Association). Abans d’incorporarse a Medicines for Europe, Doris va ser directora de comunicació d’AESEG (Asociacion Espanola de Medicamentos Genericos) i treballa com a corresponsal per a diferents periòdics espanyols i internacionals, inclosa l’oficina en la seu de El País a Washington DC. Doris ha estat anomenada una de les 100 dones més influents en la comunicació digital en Espanya. Ha format part del jurat d’EU Health Prize per a periodistes organitzat per la Comissió Europea a Brussel·les i també imparteix seminaris a l’Universitat de Navarra i a la George Washington University.

Twitter: @DorisCasares

LindekIn: https://www.linkedin.com/in/doriscasares

-->