Carmen Queipo de Llano, ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

carmen-queipo-de-llanoCarmen Queipo de Llano és experta en la definició i implantació de plans de comunicació estratègics amb caràcter global i internacional, liderant projectes de comunicació corporativa en tots els seus àmbits: comunicació externa, comunicació interna, comunicació on line, relacions públiques, relaciones institucionals, afers públics, comunicació de crisis i gestió del canvi. Té una àmplia experiència en comunicació digital, xarxes socials i gestió de la reputació on line.

Compta amb més de quinze anys d’experiència en l’àmbit de la comunicació. Els últims set anys ha estat directora de comunicació i marca a SEUR, on ha dissenyat i implantat l’estratègia de marca i comunicació (interna i externa), el posicionament i la identitat de marca, així com la gestió de les relacions externes i l’aproximació a tots els aspectes relacionats amb el nou entorn digital: e-comunicació, social media i commmunity management. A més, Carmen és membre de DIRCOM, del Consell Assessor de l’Observatori de Comunicació Interna i del Consell d’Experts de Superbands i des de maig de 2017, mentora a l’Institut Europeu per a l’Emprenedoria.  

Twitter: @cqueipo

LindedIn: https://www.linkedin.com/in/carmenqueipodellano

-->