Ana Albalat

ana-albalatAna Albalat serà moderadora de la taula Speech Flash

Graduada en Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial a la Universitat Jaume I, màster en e-learning i estudiosa de dramatúrgia i direcció teatral a Eòlia, Ana ha combinat al llarg de la seva carrera dos àmbits tan dispars com la tecnologia i el teatre. Així, ha estat tant dissenyadora industrial per a Smaticeram i professora col·laboradora a l’IOC, com ajudant de direcció per a la companyia teatral Tricicle i directora de La Casa de Bernarda Alba. Actualment, treballa com a project manager a Lasus, com a professora de tecnologia a l’Institut Ernest Lluch i al grup de metodologia i innovació TIC MITIC de la Universitat de Barcelona.

Twitter: @AlbalatAna

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ana-albalat-martinez-154581100

-->