Izanami Martínez

izanami-martinezIzanami Martínez serà ponent a la taula Dones liderant start-ups TIC

Diplomada en Humanitats i llicenciada en Antropologia Social i Cultural, va estudiar un Màster en administració de negocis en la Universitat de Navarra i un programa per a emprenedors i propietaris a la IE Business School. Més tard, s’especialitzaria en l’àmbit de la salut amb els seus dos anys d’estudi a la Københavns Universitet a Copenhague i a la University of Minnesota. Izanami és experta en transformar bones idees en bon negoci i lluita per una “Health Revolution”: per una sanitat eficient i immediata. Actualment, treballa com a professora associada a The Valley Digital Business School, és presidenta de l’Associació Espanyola de start-ups i CEO a Doctor25, un projecte d’eHealth en el qual treballa des de fa més d’un any. Al llarg de la seva carrera, ha fundat altres empreses com Centro La Esfera o Nonabox i s’ha mogut sempre en el terreny de la innovació empresarial.

Twitter: @IzanamiMg

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/izanami

-->