Cecilia Tham

cecilia-thamCecilia Tham serà ponent a la taula Dones liderant start-ups TIC.

Cecilia Tham s’ha dedicat en els últims anys a la creació d’ecosistemes, metodologies i tècniques centrades en la innovació oberta. Ha entrenat i dotat a companyies i universitats d’un model sostenible per a fomentar la innovació oberta.

Com a emprenedora, ha fundat diversos negocis i startups. Entre ells, ha fundat Makers of Barcelona (MOB) i FabCafé Barcelona. MOB és una comunitat col·laborativa de co-working. La seva última aventura, Assemble.rs, és una plataforma on-line de gestió de la innovació oberta que permet accelerar i analitzar la innovació de forma tant individual com col·lectiva.

També és fundadora de MEAT, una agència co-creativa que permet a les companyies innovar amb el disseny i la tecnologia. Cecilia es dissenyadora i llicenciada en biologia. Ha participat en quatre ocasions al TED Barcelona, Open FAD i 4YFN. A més, és mentora a Google Launchpad Barcelona, a Startupbootcamp IoT & Data i a Garvard Innovation Lab.

 

Twitter: @CeciliaMTham

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ceciliatham

  1 comment for “Cecilia Tham

Comments are closed.

-->