Yolanda Rueda

Yolanda Rueda, ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

yolanda-ruedaYolanda Rueda és emprenedora social, fundadora i presidenta de la Fundació Cibervoluntarios, entitat sense ànim de lucre que promou l’ús i el coneixement de les noves tecnologies com a mitjà per a pal·liar escletxes socials, potencial la innovació social i generar empoderament ciutadà. El 2011 va rebre el premi al reconeixement econòmic i social de google.org, com una de les 40 entitats que està canviant el món i el dels Prínceps d’Astúries a “la creació de noves formes de participació i innovació social en recolzament a col·lectius en risc d’exclusió”.

Prèviament, Yolanda va cofundar la Campus Party 1997-2005 i l’empresa de consultoria en TIC Futura Networks, entitats de les quals va vendre les seves accions en 2005 per a dedicar-se a Cibervoluntarios. També ha treballat per a red.es, a l’Institut de la Joventut d’Espanya i assessora en voluntariat dins del Consell Estats d’ONG d’Espanya.

El 2001, Yolanda va ser nomenada una de les Top 100 dones líders en Espanya, en la categoria d’emprenedora innovadora i guardonada amb el premi “Dones Reals” a la innovació de la Revista Mia.

Twitter: @ciberyolanda

LinledIn: https://www.linkedin.com/in/ciberyolanda

-->