Laura Baena

Laura Baena, ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

laura-baenaLaura Baena és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Màlaga i en disseny gràfic a l’IED Madrid. Ha treballat com a directora d’art per a l’ECAM i El Cuartel, desenvolupant projectes gràfics a l’IDED Madrid, ha estat supervisora creativa a Mateo&CO i creativa publicitària i dissenyadora gràfica freelance.

Laura és directora creativa i fundadora de Malasmadres, una comunitat 2.0 de mares amb interessos comuns, amb ganes de desmitificar la maternitat, de compatir el seu dia a dia. Malsmadres té dos objectius: fer més fàcil la vida de les mares, acabant amb el concepte de “superwoman” i lluitar per una conciliació real. Solament en un any i mig ha aconseguit de manera orgànica més de 129.000 fans a Facebook i més de 25.000 sòcies, tenint un impacte en més de 300 mitjans nacionals i internacionals sense enviar ni una sola nota de premsa.

Twitter:@malasmadres

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/laura-baena-40313517

-->