Imma Turbau

Imma Turbau, ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

imma-turbauImma Turbau és periodista, escriptora i directora de l’ateneu Casa de Amèrica. Ha impartit classes al Máster en Gestió Cultural i és docent de màrqueting i comunicació de la cultura al MBA en empreses i institucions culturals a la Universitat Carlos III de Madrid. També dona classes al Màster en Periodisme Cultural a la Universitat CEU San Pablo i és directora acadèmica del Laboratori de Direcció d’Esdeveniments Culturals.

En el món de l’empresa, Imma és CEO a Container Contenidos, una consultoria que imparteix formació en Màrqueting Estratègic, Branded Content, Marketing Creatiu, Transmedia Storytelling i Gestió Cultural. Al gener d’aquest any, va co-fundar Transilvania LAB, un estudi d’estratègia, creativitat i disseny d’identitat per a marques i institucions.

Twitter: @Immaturbau

LinkenIn: https://www.linkedin.com/in/immaturbau

-->