Angel Moreu

Angel Moreu és ponent de la taula “La mirada de les dones a les tendències TIC” a les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

angel-moreuDoctora en Física a la Universitat de Barcelona i MBA a ESADE, és experta en el negoci dels ordinadors mainframe, en la transformació de sucursals i en el coneixement del client al sector bancari, en desenvolupament de software, en intel·ligència empresarial i en la gestió de canals. Actualment, treballa com a directora executiva al Cloud Business d’IBM. També és experta en CRM(customer relationship management) i analista per a la implementació del negoci al projecte Branch CRM per a ABSA a Sud Àfrica. A més, és executiva de vendes d’ordinadors mainframe i midrange (AS/400) a Espanya, Portugal, Turquia i Israel.

Twitter: @mangelmoreu

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/angelmoreu

-->