Elisabet Roselló

elisabet rosellóElisabet Roselló, ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

Treballa com a analista de tendències i investigadora cultural per a empreses, administracions i institucions, amb experiència en diferents àrees i temes com són els nous mitjans de comunicació, festivals de música i art, smart cities i smart citizens, turisme, millennials i generació Z, menjar i gastronomia, cultura i estètica d’internet, fabricació digital i cultura oberta, ètica de la tecnologia i privacitat, transhumanisme i posthumanisme o teories crítiques sobre el futur.
També ajuda a aplicar idees, connectar el small data des dels consumidors i la cultura pel desenvolupament de marques, disseny de producte, processos d’innovació, estratègies de màrqueting o participació corporativa.

Ha treballat amb diferents clients i socis com ara Acció Cultural Espanyola per a Anuario en Cultura Digital 2016, liderant la secció Focus. També ha realitzat projectes amb l’Ajuntament de Barcelona, la Coolhunting Community o la Fira de Barcelona en col·laboració amb Sodabites.

Ha estat conferenciant en alguns espais i esdeveniments com la Universitat de Barcelona, la Bau escola de Disseny, l’IED Barcelona, la 3rd Open Design/Sharing Creativity Congress, o al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, entre altres.

Actualment col·labora amb Radio Nacional Espanyola al programa generalista Preferències.

Twitter: @LisRosello

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/elisabetrosello

-->