Therese Jamaa

Therese JamaaSerà ponent de la taula “Si jo puc, tu pots” a les segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

Therese Jamaa és una professional que compta amb una dilatada experiència en el sector de la tecnologia.

Actualment és general manager de GSMA i responsable del projecte Mobile World Capital Barcelona. GSMA, associació que representa a més de 750 operadors mòbils i més de 400 empreses de l’ecosistema, és coneguda per ser l’organitzadora de l’esdeveniment més important a la indústria mòbil: el Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona i cada any rep més de cent mil visitants d’arreu del món.

Anteriorment, Therese Jamaa havia consolidat els seus coneixements ocupant el càrrec de Directora de desenvolupament de negoci a l’empresa de tecnologia de telecomunicacions Qualcomm. També va prestar els seus serveis a empreses com Vodafone o Sema Group Schlumberger després d’iniciar la seva carrera a la indústria de la construcció naval.

Therese és una persona de perfil multicultural i parla vuit idiomes. Fa quinze anys que viu a Barcelona.

LinkedIn

-->