Rosa Maria Martín

Rosa Maria MartinRosa Maria Martín forma part de les ambaixadores de les Jornades Internacionals de Dones liderant les TIC.

Rosa Maria Martín és directora tècnica del inLab FIB.Rosa, Llicenciada en Informàtica per la FIB i postgraduada en “Habilitats directives per a professionals de les TIC” per la Fundació Politècnica de Catalunya. És directora tècnica del inLab FIB des de 2009, amb una experiència prèvia com a cap de projectes de més de deu anys. És membre del Consell Tècnic de les TIC de la UPC i assessora com a experta en TIC en diferents projectes corporatius com el teletreball o les eleccions electròniques. Ha participat en diferents projectes relacionats amb la provisió de serveis innovadors per als ciutadans via Internet en col·laboració amb governs locals i autonòmics, com el projecte e-Catalunya (2004-2001), en el qual va exercir com a cap de projecte de la UPC.

A més, Rosa María Martín ha intervingut els projectes IST integrats NOBEL i NOBEL II, i en les xarxes d’excel·lència i-Photon-One, e-Photon-One + així com en BONE (co-liderant el WP3 – Eines de Comunicació Electrònica). També ha col·laborat amb i2cat.net com a membre del comitè tècnic coordinant el seu Grup de Mitjans Audiovisuals Digitals (promocionat la recerca i la innovació en l’àrea d’internet entre les empreses audiovisuals i productores de contingut de Catalunya) i ha administrat els projectes d’innovació entre 2001 i 2003.

També s’ha dedicat a la direcció de projectes que inclouen l’ús d’interfícies web avançades i serveis de streaming per a la companyia de teatre La Fura dels Baus. Ha estat la cap de projectes de l’acord de col·laboració establert amb el Centre de Tecnologies d’Internet Nortel-Accenture el 2002, que comprenia el desenvolupament de programari relacionat amb la tecnologia mòbil i aplicacions per a xarxes 3G (middleware, aplicacions mòbils, eines de prova, etc.).

La trobareu en xarxes:

Twitter:@RosaMariaMartin
Linkedin: https://es.linkedin.com/in/rosamari…

-->