Esther Subias, ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

esther-subiasEsther Subias és directora de Xarxa Punt TIC Catalunya, periodista i educadora social. Màster Oficial en Educació i TIC, Postgrau en Mediació Familiar i mediadora comunitària.

Especialista en l’ús educatiu i social de les TIC, treballa com a consultora i formadora de formadors i docents (en projectes de la Generalitat de Catalunya – Xarxa Punt TIC, Xarxa Òmnia-, Universitat de Barcelona, Universitat Oberta de Catalunya, Escola d’Administració Pública, centres educatius, etc.). Destaca per ser embaixadora de Technovation Spain, un programa d’emprenedoria per a noies d’entre 10 i 18 anys que té per objectiu la creació d’una app que resolgui un problema social.

Autora de diversos materials dirigits al professorat per a la implantació pedagògica de les TIC en l’educació i consultora i autora de materials en dos postgraus universitaris.

Coordinadora de projectes tecnopedagògics en Teb i ex-vicepresidenta pedagògica d’Espiral, Educació i Tecnologia, organització en la qual continua col·laborant com a secretària general.

Twitter: @esthersubias
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/esubias

-->