Mercedes Wullich

mercedesMercedes Wullich (@mercedeswullich) serà ponent al còctels & blocs Especial X Aniversari en les Jornades Internacionals del Lideratge Femení en les TIC.

Mercedes Wullich és Directora de MujeresyCia i Les Top 100. Periodista i empresària, és Directora de Mujeresycia.com i fundadora de Les Top 100 dones líders a Espanya. Totes dues iniciatives van néixer amb l’objectiu de donar visibilitat a les dones i que les seves veus s’escoltin en els debats i en l’agenda estratègica política, econòmica i social.

Mujeresycia.com, és un mitjà de comunicació que enfoca l’actualitat amb perspectiva de gènere, donant el protagonisme a les dones en un món en el qual encara són els homes els que decideixen la major part de les instàncies polítiques, econòmiques i socials.

La seva última iniciativa és engageMEN una plataforma per involucrar els homes i comprometre’ls a que canviïn “la foto” del poder a les empreses espanyoles.
Consultora i ponent, diversitat i talent en les empreses, lideratge, networking i visibilitat de les dones, són alguns dels temes que imparteix en conferències, xerrades i tallers amb especial èmfasi en la importància que les dones accedeixin al poder a través de la economia, la tecnologia i la comunicació.

És autora de Sis dones, sis veus, Una altra mirada sobre la dona i el poder, 6 entrevistes que li van permetre indagar sobre el Poder amb dones que el tenen.

La trobareu a les xarxes

@mercedeswullich
https://www.linkedin.com/in/mercedeswullich
http://www.mujeresycia.com/
http://lastop100.com/

-->