Anna Inglés

anna inglesAnna Inglés forma part de les ambaixadores de les Jornades Internacionals de Dones liderant les TIC.

Anna Inglés és Llicenciada en Psicologia i Comunicació Audiovisual. Aquesta doble vessant l’ha portat a vincular l’aprenentatge, la comunicació i les TIC. En la seva trajectòria ha realitzat tasques de recursos humans, consultoria, producció, formació, periodisme musical, creació multimèdia i multimèdia pedagògica.

Actualment és cap del Departament de Gestió de Persones (RRHH), membre de l’equip de comunicació i dinamitzadora multimèdia a l’entintat social: Ass. per a joves TEB. Aquesta entitat treballa per a la transformació social a través de la participació, l’aprenentatge i la socializació de les TIC.

Des d’aquí, participa en diferents projectes teconològics: és Coordinadora de l’equip de treball de l’Oficina Tècnica i de dinamització de la Xarxa Punt TIC i formadora de formadors i tècnics de l’administració en participació i dinamització ciutadana a través de les TIC i les Xarxes per la Diputació de Barcelona.

La trobareu en xarxes:

Twitter @annits
Linkedin https://es.linkedin.com/in/annaingles

-->