Rosaura Alastruey

Rosaura AlastrueyRosaura Alastruey ( @rosauralastruey) ser ponent al Còctel Blocs Especial X Aniversari en les Jornades Internacionals de Dones liderant les TIC.

Llicenciada en Publicitat i RRPP amb un programa d’Habilitats Directives per l’escola de negocis ESADE i un altre d’especialització empresarial per IESE.

En el 2004 realitza un inspirador viatge a Silicon Valley que li permet conèixer el networking com a estratègica disciplina i les noves eines digitals de manera pionera com Linkedin, a la qual s’uneix en aquest mateix any, molt abans fins i tot de que sigui conegut al nostre país. I crea ProyectosTIC, iniciativa empresarial que basa tota la seva activitat des de fa més de 10 anys en difondre la utilitat del networking professional (BEN FET) i aquestes (noves) eines digitals aplicades al món del negoci. En constant investigació, és reconeguda conferenciant i autora de llibres, articles i estudis relacionats que s’avancen als seus temps.

L’any 2014 es selecionada per la companyia aèria Vueling per dissenyar i crear conjuntament amb ells la inèdita i visual dinàmica del 1er BizMatching on board, o el que és el mateix, el 1er networking internacional aeri a bord d’un avió en ple vol entre dues ciutats europees: Milà-BCN que va reunir a més de 100 emprenedors espanyols-italians.

 

La trobareu en xarxes:

Twitter @rosauralastruey
Linkedin https://es.linkedin.com/in/rosauralastruey

-->