Anna Genís, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Anna Genís és Social Media Consultant, assessora empreses en la seva estratègia digital. Formadora en noves tecnologies i màrqueting en línia. Ha impartit centenars de cursos en empreses, centres de formació i professionals directament.
El 2008 va crear el seu projecte personal, Llepadits.com, un bloc de cuina amb receptes i notícies del món gastronòmic. Des de l’any 2013 ha afegit una botiga online, des d’on porta el peix directe de la Llotja de Cambrils i Palamós a casa. Envia a tot Espanya. També hi ha una àrea de pa, on hi ha els millors llibres i DVDs del món sobre el producte.
El 2005 va crear el blog www.abueladigital.com, també de receptes de cuina, homenatge a la cuina de les àvies, actualment en expansió.

Twitter: @annagenis
LinkedIn: https://es.linkedin.com/in/annagenis/es

-->