María José Blanco

María José Blanco (@MJoseBlancoG) ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Va ser ponent en la Taula d’Emprenedores digitals el 2015.

María José Blanco serà ponent a la taula Dones emprenedores liderant la transformació digital a les Jornades Internacionals de Dones liderant les TIC

María José Blanco és Responsable de Programes de Emprenedoria a Barcelona Activa.

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, per la Universitat Complutense de Madrid, Màster en Polítiques Públiques i Socials per la UPF i per la John Hokins University, també ha participat en diferents programes de les principals escoles de negoci IESE, ESDE i EADA .

Té experiència en gestió de projectes en organitzacions no lucratives i també en consultoria des de l’empresa privada. Des del 2002 està a Barcelona Activa realitzant diferents activitats. Des de fa 6 anys entre altres programes és responsable de l’Escola de Dones Emprenedores de Barcelona Activa

La podeu trobar en xarxes:

Twitter @MJoseBlancoG

Linkedin: https://es.linkedin.com/in/mariajoseblancogutierrez

-->