Alicia Calvo

Alicia CalvoAlicia Calvo (@aliciacalvop) serà ponent a la taula Dones liderant l’economia digital de directives TIC.

Alicia Calvo serà ponent de la taula Dones liderant l’economia digital de directives TIC a les Jornades Internacionals de Dones liderant les TIC

Alicia Calvo és directora d’innovació d’Orange. Executiva sènior a la indústria de les telecomunicacions i mobilitat. Una sòlida experiència en el desenvolupament, comercialització i venda de serveis innovadors mòbils, spin-offs, associacions estratègiques, gestió d’equips en entorns multiculturals, conferenciant sobre comunicació externa

Les seves especialitats són la Innovació, Desenvolupament de Negocis, Màrqueting, emprenedoria, Gestió d’equips, i la seva experiència destaca en NFC, comerç mòbil, pagaments mòbils, m-marketing, e-salut, M2M, ciutats intel·ligents, VAS mòbils, Cloud Computing.

La podeu trobar en xarxes:

Linkedin: https://es.linkedin.com/in/alcalvo/es

  1 comment for “Alicia Calvo

Comments are closed.

-->