Patricia Fernández Carrelo, ponent Taula 5: “Dones comunicant a la Xarxa”

pfcarreloPatricia Fernández Carrelo (@biztrali) és consultora especialitzada en Màrqueting i Desenvolupament de Negoci. Ha treballat durant més de 10 anys en el sector tecnològic fent créixer productes, projectes i empreses. El 2016, després de la venda de Zyncro, la start-up en què va col·laborar 4 anys com a Directora de Màrqueting i Producte, Patricia va decidir viatjar arreu de món durant 7 mesos i en tornar es va establir com a assessora de start-ups tecnològiques B2B, col·laborant amb diferents projectes del panorama internacional actual. Ara Patricia és feliç conciliant la seva aportació empresarial amb una vida plena i conscient: fa reiki, juga al pàdel i balla swing.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/biztrali

  1 comment for “Patricia Fernández Carrelo, ponent Taula 5: “Dones comunicant a la Xarxa”

Comments are closed.

-->