Irene Milleiro, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Irene Milleiro (@irenemilleiro) té més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la mobilització social. És directora per a Europa de Change.org* , la plataforma de peticions online del món en què treballa des de 2011 explorant les possibilitats de la tecnologia per al canvi social.

Durant 7 anys ha treballat per a Intermón Oxfam en diferents rols relacionats amb les campanyes i les relacions institucionals. Anteriorment va viure a Brussel·les, on va treballar per a la Comissió Europea i la ONG IRCT, especialitzada en rehabilitació de víctimes de la tortura.

Irene és llicenciada en Dret i té un màster en Drets Humans i Democràcia. Ha estat escollida com una de les Top100 dones líders a Espanya.

Twitter: https://twitter.com/irenemilleiro?l…

Linkedin: https://es.linkedin.com/in/irenemilleiro

 

P.S.
*Change.org és la plataforma més gran de peticions del món, amb més de 175 milions d’usuaris. La seva missió és empoderar a qualsevol persona per a crear canvis que vulgui veure en el món.

-->