Bárbara Yuste

barbara YusteBárbara Yuste ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC 2016, impulsora del Coctels & Net 2015.

Bàrbara Yuste (@byuste) forma part de l’equip organitzador de còctels & Net – MAD i ha impulsat el “còctels & Net”, esdeveniment social amb el qual conclouran les Jornades Internacionals del Lideratge Femení en les TIC.

Periodista i directora de Comunicació de l’Associació Espanyola de l’Economia Digital (Adigital), Bàrbara Yuste és a més responsable de Projectes, Expansió i Comunitats del nou diari digital bez.es.

Professora de Periodisme i Xarxes Socials a la Universitat Carlos III de Madrid ia la Universitat Camilo José Cela, respectivament, Yuste ha estat responsable de Continguts Digitals i Xarxes Socials de la Institució Educativa SEK i de la UCJC, on a més ha exercit tasques de cap de Premsa.

Més de 15 anys d’experiència en el camp del Periodisme i de la Comunicació Digital expliquen les seves habilitats com a experta en mitjans digitals i comunicació online, havent arribat a participar en diversos màsters i postgraus relacionats amb aquesta matèria, així com impartit cursos i conferències.

Yuste ha exercit diferents tasques en mitjans com ABC, on ha estat responsable de la secció Mitjans i Xarxes, o en empreses de l’àmbit tecnològic i emprenedor com a Xarxa Innova. És cofundadora de Cafè & Periodisme i autora del llibre “Emprendre en Periodisme. Noves oportunitats per al professional de la informació “.

La trobareu a:

Linkedin https://es.linkedin.com/in/byuste/es
Web http://www.barbarayuste.com/

  1 comment for “Bárbara Yuste

Comments are closed.

-->