Rosa Matías, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Rosa MatiasÉs directora de projectes a wellcomm. Directora de l’àrea digital de Silvia Albert in Company, coordinadora de l’Executive Education en Salut 2.0 i mentora de la Xarxa de Mentors de Madrid.

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, Màster en Opinió Pública i Comunicació i Diplomada en Coaching Executiu per la Universitat San Pablo-CEU. Com a consultora de comunicació i assumptes públics compta amb més de 20 anys d’experiència en el desenvolupament d’estratègies innovadores, tant en el sector públic com en l’empresa privada. Ha ocupat llocs directius en empreses de comunicació internacional, en l’administració pública i en organitzacions polítiques assessorant a destacats líders empresarials i polítics.

El 2006 s’incorpora a Wellcomm desenvolupant projectes de consultoria de direcció, coaching executiu i executive search especialitzat en el sector de la comunicació. Membre de la de l’Associació de Comunicació Política (ACOP) i de l’Associació de la Premsa de Madrid (APM), participa com a docent en diferents escoles de negocis. Coach Professional Sènior per AECOP (Associació Espanyola de Coaching i Consultoria de Processos) i sòcia de AERCO (Associació Espanyola de Responsables de Comunicació On line).

Twitter: @_RosaMatias_

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/rosamatias
Blog: http://www.well-comm.es/wellcommunity/

-->