Inma Ferragud

Inma Ferragud ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC, i va ser impulsora del Coctels & Net2015.

Inma Ferragud (@InmaFerragud) forma part de l’equip organitzador de còctels & Net – MAD i ha impulsat el “còctels & Net”, esdeveniment social amb el qual conclouran les Jornades Internacionals del Lideratge Femení en les TIC.

Inma Ferragud és Head of Social Media a GroupM Espanya. Periodista de formació i comunicadora de vocació, va conèixer Internet en l’any 95 i es va enganxar a la xarxa com a bona techie, alhora que exercia com a periodista en mitjans escrits i audiovisuals.
Amb més de 15 anys d’experiència en comunicació corporativa externa i interna, estratègia digital, PR i relacions amb mitjans on i off, ha treballat per a entitats públiques i privades entre les quals destaquen AENA, Unión Fenosa, Turespaña, ADIF i Renfe.
En social mitjana, ha participat en les estratègies i campanyes en línia de Madrid 2020, COE, Carrefour, Air Europa, Halcón Viajes, Viatges Equador, Be Live Hotels i FICOD 2014. Un dels seus forts és la consultoria de presència de marca i reputació digital, que ha posat en pràctica amb El Corte Inglés i Jazztel.
A més d’escriure en diversos blocs sobre màrqueting i comunicació online, ha coordinat els continguts editorials de Ilovetech.es i ThingBig (Movistar), fabricantesdeingenio.com de Verti i el bloc de DIA, i està especialitzada en relacions amb bloggers, assessorant i executant la difusió en línia de Vodafone, eBay, Pascual Vivesoy, Desperados, Buckler, Shandy, Amstel, Asus-Intel, Carnet Jove, Springfield o Selfbank.
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/inmaferragud

La podeu trobar a:
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/inmaferragud

Twitter: @InmaFerragud

-->